Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 26. juni 2013

Et knippe av årets stauder/perenner
Her ser du først to sorter storkenebb/näver, løytnanshjerte, iris, stjerneskjerm/ stjärnflocka, peon og til sist martagon/krok/krol-liljer. Å du herlige sommertid; Kunne man bare stoppet tiden nå.
 
 

2 kommentarer:

  1. Jag vill också ha en vit pion! Supervackra bilder på blommorna. Krollilja är också en favorit.

    Jag har varit dålig på att blogga på sista tiden på grund av att jag flyttat till ny lägenhet i stan och haft fullt upp med flytten under hela juni. Men nu ska det väl lugna ner sig.

    SvarSlett
  2. Hyggelig å høre fra deg igjen; Frejda. Den hvite peonen er sikkert kjøpt på Plantasjen. Den er det lett å få tag på. Sliter mer med krokliljene. Det tar ÅR fra de sår seg til det blir blomster. Men det er vel derfor jeg synes de er ekstra vakre. Lykke til med ny leilighet!

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv