Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 15. mars 2013

Lag din egen retro-vannkoker


Mor i huset fikk en gave hun satte stor pris på: Det er en elektrisk vannkoker som passer fargene på kjøkkenet vårt. Det er Solveig Karidatter som kom med den kreative ideen. Vannkokeren som er i porselen, kjøpte hun på Nille. Den er grei nok, men Solveig syntes den hadde litt "Harry" dekor. Derfor pusset hun den lett med sandpapir og spraylakket den. Nå glir den inn i det øvrige kjøkkeninnventaret. Den ser ikke så "elektrisk" ut.
Når hun lakket den, tettet hun igjen åpningen med en plastpose, bunnen ble tapet med maskeringstape. Så er det bare å spraye på- flere tynne lag. Nå har Kari laget sin kveldste på den flere ganger og hun er veldig fornøyd. Prøv selv, Om du vil ha en vannkoker som matcher DITT kjøkken!
 
 
 
 
Kanskje kanna EGENTLIG skulle vært mørkeblå? Javel, så kan man bare omlakkere den.
 
 
 

1 kommentar:

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv