Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 29. mars 2013

Langfredag

 
Påske er for de fleste av oss en høytid med tradisjoner. I gamle dager skulle du arbeide hardt på langfredag og på den måten lide med Jesus. Nåtidens påskefeiring assosieres vel mer med kvikk lunsj og appelsiner.
Årets påskekort fra Kari og Jon - til dere -sendes i år fra Norra Jakstorp. Som dere ser ligger det fortsatt mye snø her. Men snøen har smeltet litt langs husveggene. Man KAN kose seg ute en stund - i solveggen- med kaffe, strikketøy, ei god bok og den før nevnte sjokolade og appelsiner.
Vi ønsker dere alle en riktig god påske!
 
 

3 kommentarer:

 1. God påsk til dere og, ja det er i solveggen det er fint foreløpig.

  SvarSlett
 2. Vi spiser langfredags erter. Hørt om det??
  ;-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart jeg har hørt om langfredagsertesuppe! Vokste opp med det. Men det var ingen sak å konvertere til lam. Tror foresten ikke de serverte det på heimen i år.... Men det er vel vanlig her på Østlandet?

   Slett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv