Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 25. februar 2013

Postkasse til lekestua

Denne helgen hang vi opp en postkasse på lekestua. En postkasse i miniatyr som passer akkurat på det lille huset. Det er Bruka som selger kassene. Gå inn på linken så ser du hvor de har forhandlere/återförsäljare. En liten frøken sjekker til stadighet om det ligger noe i postkassa. At bestemor er postmann, har hun ikke forstått ennå.
1 kommentar:

  1. Dette minner jo litt om sånne russiske dukker hvor den ene er i inni den andre. Jeg mener, hytte, lekestue og postkasse på lekestua. Kan det bli bedre?

    Gratulerer med ny VFR - den er kjempeflott. Jeg har selv hatt VFR 800 i en haug av år - en knallsykkel. Og den nye crosstoureren er bare lekker.

    Og forresten - jeg har sjekka - våren er rett rundt hjørnet.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv