Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 21. januar 2012

Seranosvøpet oksefilet

Litt matprat igjen. I går hadde vi besøk og i den anledning serverte vi oksefilet svøpt i seranoskinke. Ved siden av serverte vi salat og råstekte poteter med maldonsalt samt rødvinssaus. Mmm! Vi liker å se på programmet "Halv åtta hos mig"; her er det fire personer som konkurerer med å lage den beste middagen. Og det er HER vi hentet gårsdagens oppskrift. Nå er det tredje gangen vi lager samme retten. Og både kjøtt og saus kan anbefales! Her kommer noen bilder til innspirasjon:


Velkommen til bords!


Legg ut skinke og strø over finhakked rosmarin og timian. Salte og pepre oksefilèten og legg den oppå skinken.


Pakk inn kjøttet i bakepapir og knyt det sammen med hyssing. Sett inn kjøttet i ovnen på 180 grader i 15 minutter. Ta ut kjøttet og la det hvile i 15 minutter. Sett det tilbake i ovnen i 20 minutter og ta ut og la hvile i 15 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv