Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

torsdag 5. januar 2012

Hender

I dag har jeg fotografert to par hender. Det første paret er hendene til en kvinne på 102 år. Det andre paret er hendene til ei lita jente på 2 år. Hendene til 102-åringen har sannelig fått jobbe mye. Hun måtte være "gårdsgutt" på gården hun vokste opp på. Om toåringen vil komme til å få like mange, tøffe tak, vet vi ikke. Hvor gammel hun blir vet vi heller ikke, men vi vet at levealderen vil fortsette å øke. Hender er fasinerende, er de ikke? Legger til et par sitater om hender:
Har du vært i et selskap hvor du har måttet skamme deg over et par arbeidsslitte hender, da har du vært i dårlig selskap.
Livet gir deg alt - det gjelder bare aldri å gå med knyttede hender.

1 kommentar:

  1. KUlt.. Skulle nesten hatt bilder av deres hender tilsammen..

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv