Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 12. mai 2010

Og så ble det gårdsplass

Vi (Jon) bestemte oss for å asfaltere gårdspalssen. Den ble ferdig i går. Men det er mye på vent ennå. Gararsjegulvet skal males. Anbefalt tørketid etter at gulvet er støpt, er en måned. Så biler, dekk, haveredskap - nesten alt står ute. Dere kan vel gjette hva som får stå inne i garasjen. Ut mot veien skal de bli et bed; havens eneste. Det blir det grønne planter og prydgress.

Det neste vi venter på nå, er veranda. Etter at den er satt opp, kan vi tenke have. Eller have og have.....vi skal prøve å plante tilbake skogen. Ser ut til å bli et ganske håpløst prosjekt, men den som lever får se.

1 kommentar:

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv