Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 12. juli 2009


..... og så kom regnet. Og da forsvant veien. Heldigvis hadde naboen varslet om hva som var i ferd med å skje så jeg fikk flytta bilen ned til Nertorp. Vi lagde gangbro av en stige og kom oss tørrskodd over med bagasjen. Siden sjåføren hadde tatt et par øl ble det ingen hjemreise, men derimot ovenatting i bilen. Ikke spesielt behagelig.
Med bare to uker igjen til ferien er vi spent på når veien blir utbedret.

1 kommentar:

  1. Hei svigermor. Er døkti kul denna bloggen deres syntes jeg, og mange fine bilder!!

    Er ikke rart veien deres har rent bort, fordi jeg og OL demma jo opp en liten bekk i skauen der i våres og nå brast dammen i regnværet. var heldige med den!!

    Og tusen takk for at du hjalp oss med å se etter Balder når vi var på båtferie, det er vi veldig takknemelige for. Så du må bare si ifra om du skal bort en ukes tid en gang, så skal vi mate og lufte Jon for deg:-)

    Hilsen Marius.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Powered By Blogger

Bloggarkiv