Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 22. juli 2012

Mariebergsskogen

I dag tok vi med oss barnebarna til Mariebergsskogen. Vi er enige om at stedet er en perle i Karlstad. Et sted både voksne og barn kan trives! En ting som slo oss, var at dette ikke var et pengesluk slik liknende steder ofte er. Hit kan du komme og tilbringe en hel dag; Ta med deg mat du evt kan grille. Du kan bade om du vil og barna kan leke i lekeparken og se på dyrene. 
Om man ønsker det, kan man selvfølgelig også kjøpe seg pølser eller is.

I Klapphagen kan du klappe dyrene - dersom de vil bli klappet. Lille, store Vilja er glad i alle dyr og denne sauen synes også å være glad i små mennesker.


Melissa fryder seg i lekeparken! Ellers tok vi toget på en omvisning i parken. (bildet under.)
Det var to store og to små fornøyde mennesker som dro fra parken i dag. Og vi håper vi kan komme tibake flere ganger!

3 kommentarer:

  1. Godt at det finnes noen sådanne plasser (ikke pengesluk),ja de små er vel bestekompisar ser det ut som

    SvarSlett
  2. Åka trätåg, klappa får och äta glass är lycka, även för mej;) Kul att få se gamla Arvika station, gammal tågmästare som jag är... tack för Berlintips! Maten där såg dock allt annat än god ut, det var nästan oebehagligt, var det en hel flådd kanin??? Huvva... men det ska bli kul att komma dit, nu ska jag samla på mej lite café och shoppingtips!!! Ha en skön sommar!!! mari.

    SvarSlett
  3. ...den stekta gösen nedan såg dock fantastisk god ut!!!!!

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv