Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 27. august 2011

Markens grøde

I dag har vi vært ganske selvberget her ute i i dype Värmlandske skoger. Vi må si at vi har koset oss med en fortrefferlig middag bestående av poteter som Melissa og pappan hennes plukket fra potetlandet.


Soppen ble plukket ikke langt fra husknuten. Det er ikke alltid lett å skjeldne sopp fra gult løv.


Og ettersom svigersønnen er jeger, kunne vi nyte den deiligste elgsteik.


Ok, da: grønnsakene ble plukket i frysedisken på Bergvik.


1 kommentar:

  1. Melissa er dreven på potetplukking!! :) Nå har jeg fått alle filterene til Solveig.. De ligger i en hvit eske på skattholdet mitt i stua. Hvis du skal til Fredrikstad eller ho komme så er det bare å hente dem.. Så da fikk ho fire filter og en sånn lens hood for 150 kroner (som du allerede har betalt) med frakt. Det er vel ikke dårlig. Håper bare at det faktisk er bra nok, og at det er filter i dem.. Det var to forskjellige, men husker ikke helt hva funksjon til de forskjellige var.. Tror den ene skulle skjerpe fargene eller noe.. Solveig kan google..

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv