Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

torsdag 21. januar 2010

Inngangspartiet tar form: Älvsbyhus

I dag ble inngangspartiet satt opp. I dag har Jon vært med og strukket ledninger. Det var varmt og godt i huset; radiatorene var startet. I krana var det varmt og kaldt vann; vannet var faktisk godt! Arbeiderene har tatt i bruk hvert sitt soverom. Og da er det jo greit at de kan bruke bl.a. toalett og kjøleskap.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Hei på deg;-)
  Ja nå kom jeg inn til deg også. Morro..
  Jeg leter litt mye enda men det blir bedre etterhvert. Huset ser veldig fint ut. Gleder meg på deres veiene.Fin helg til dere.
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Hei.Huset blir jo kjempefint.Det går jammen radig? Gratulerer med dagen den 26.Snakkes
  Hilsen Ann Torhild

  SvarSlett
 3. Takk for komentarer! Gleder meg til å ta imot besøk i Töksfors! Stakk innom på veg hjem fra torpet i sta. Snekkerne er gutter som står på; nå var vindskyene og garasjeportene på plass.

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv