Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 28. april 2013

Adriaterhavets perler med Albatros travel


I dag kom vi hjem etter en ukes ferie med Albatros travel. Vi har sett Adriaterhavets perler- kystbyer og kanaler. Vi spiste gelato i Venezia mens vi så på gondolene på kanalene. Vi så Markusplassen og Sukkenes bro. Fra Italia kjørte vi buss til Postojna i Slovenia. Der var vi i en av verdens største kalksteinsgrotter. Vi har gått byvandringer på brosteinsgater i flere av Istrias romantiske kystbyer. Vi har sett amfiteater og gamle kirker, besøkt små spennende butikker og kafeer i Italia, Slovenia og Kroatia. Og vi har sett solen gå ned i Adriaterhavet. Og sist men ikke minst- vi har blitt kjent med nye, spennende mennesker! Under hele turen ble vi fraktet rundt med buss og vi hadde to hyggelige guider som gjorde sitt beste for at vi skulle ha det bra.

For oss to- som er vant til å ferdes rundt med motorsykkel ble denne formen for ferie noe passiv. Men det er store muligheter for at vi melder oss på flere turer med Albatros - når vi blir pensjonister. Her kommer et knippe bilder av hva vi har opplevd.  
 
 
Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. velkommen hjem igjen. Den turen hørtes topp ut. Må notere meg;-))

  SvarSlett
 2. Fly eller buss. Leter etter reiseselskapet;-)) ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi møttes på Gardermoen. Der tok vi fly til Venezia. Vi ble transportert med buss og egen sjåfør gjennom tre kand. Turen var absolutt å anbefale. Vi fikk med oss det meste av det beste!

   Slett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv