Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

torsdag 13. september 2012

Barnebursdag for en 60-åring

 
Dette innlegget dreier seg om Jon; Han feirer 60 år disse dager og som den beskjedne mann han er, ønsker han ikke å ha noe stort lag. Men barn og barnebarn var med og hedret den gamle mannen på torpet. Småjentene laget krone og pyntet kake for farfar Jon.
 
 
Litt hjelp var godt å få. Det var nemlig lettere å putte kakepynten i munnen enn oppe på kaka.
 
 
Det var ikke 60 lys, men et sekstall og en null.
 
Siste skudd på stammen; lille Aurora, fikk ikke en gang smake på kaka, men skal man være ærlig, ser det ikke ut som at hun lider noen nød på farfars arm.
 

3 kommentarer:

 1. Flott kake og fine barnebarn.
  Gratulerer med dagen.
  Hils fruen.Bursdagshilsen fra
  Ann Torhild.

  SvarSlett
 2. Den gamle mannen hilser og takker!

  SvarSlett
 3. Ragnhildmosseby@gmail.com22. september 2012 kl. 01:35

  Det var langt å kjøre etter jobb, men veldig koselig å være samla hele gjengen. Håper du sjekker at vinduet er lukket på det gamle huset i skogen, og kanskje teiper det igjen litt?! Jeg tok ikke så mange bilder, men kan se igjennom hva jeg har og maile deg når jeg har overført de fra ipad til den stasjonære..

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv