Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 13. juni 2015

Något nytt

När man ska fira det kungliga bröllopet, måste man ansträngde sig lite när man ska klä upp sig. Kungligheter har ofta  något på  huvudet en hatt eller en huvudbonad bestående av fjädrar, blommor och band på sidan av huvudet. Kari önskar också vara fin - och det får inte vara med lånade fjädrar inte! Ny hårdekoration köptes inn.
 
 
 
 
  
 
Men oi då! Det glider ner - det är tänkt att den skal sitta kvar i kväld.  
 
 
Kari fäster den med en säkerhetsnål i hatten- finemang- om inte hatten är ny så är det åtminstonde nogot nytt! Något nytt er temat i Fototriss den här gongen. Tryck gärna och se hur andra har tolkat temat!
 
 
 
 

25 kommentarer:

  1. Mycket chic~ Elegant!

    Ruth i Virginia

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Det fikk bli selfier med mobilen denne gangen! Kari

      Slett
  2. Blev ju riktigt snyggt:-)
    Ha en skön kväll

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Har hatt en skön kveld: Har sett på prinsebryllup!! Nå er jo snart kvelden slutt, men jeg får ønske dere en fin helg! Kari

      Slett
  3. Supersnyggt! Verkligen nytt och vältajmat!
    Trevlig helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Har sett på prinsebryllup i kveld. Du verden for et vakkert par! Alle de barna er forresten vakre. Det imponerte meg at Victoria hadde kjole fra H&M! Kari

      Slett
  4. Halloj!
    Vilken läcker huvudbonad :O))

    SvarSlett
  5. :) Hoppas festligheterna var er till belåtenhet. Kari var fin i sin hatt - och Jon säkert minst lika stilig!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jon var ikke bedt i kongelig bryllup: Han benyttet dagen til å klippe gress. Det her var en venninnegreie. Vi feiret mens vi så på bryllupet på tv. De var så vakre!!!

      Slett
  6. Nu är Kari verkligen klädd för fest och mycket elegant i sin hatt. Hur var bröllopet?
    /Kiki

    SvarSlett
    Svar
    1. En av mine venninner hadde bedt sammen en gjeng med damer. Vi spiste god mat og skålte i musserende vin mens vi fulgte med på det kongelige bryllupet på tv. Brudeparet var så vakre! Det jeg synes var fint, var at prinsesse Victoria stilte i kjole fra H&M! (Det gjorde for øvrig jeg også...men det var ingen presse der vi var. ;) ) Kari

      Slett
  7. Så snygg och läcker hatt och så fin du är på bilden. Hoppas det blev en lyckad dag!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Barbro. Å samle sammen en venninnegjeng for å feire et kongelig bryllup. Skåle i musserende og spise god mat, var virkelig en vellykket greie. Kan anbefales! Kari

      Slett
  8. Men så läckert! Du kan alltså ha dekorationen både med och utan hatt! Mycket användbart! Hoppas att du var nöjd med bröllopet också.
    Och självklart kommer det fler bilder från min resa så småningom, men att blogga med mobilen var lite jobbigt, speciellt när jag skulle få till länkarna.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Det her var altså en venninnegjeng som var samlet for å se på det kongelige bryllupet på tv. Og vi var fornøyd, både med den kongelig festen og vårt eget, lille lag. Nei, det er ikke lett å blogge med mobilen. Dette blogginnlegget var selfier tatt med mobil. Men bildene ble sendt over til pc-en- det er enklest. Da ser jeg frem til å se flere bilder fra deg- etter hvert. Hilsen Kari

      Slett
  9. Tjusig dekoration som blev jättesnygg på hatten :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Når man har nordisk, bløtt, kort hår- er det ikke lett å feste noe i det.

      Slett
  10. Du är ju lika fin som gästerna i Stockholm! Tur att du fick det nya att sitta fast! Hoppas att ni hade en trevlig kväll! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Vurderte aftenantrekk med diadem, men ettersom jeg ikke var bedt til gallamiddag, ble det kongelig etikette for formiddagsantrekk; nemlig kort kjole eller drakt med hatt for min del.

      Slett
  11. Elegant, vackert, tidlös !

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, snille Nukke! Men neppe noe joggeutstyr! Klem. Kari

      Slett
  12. Helt underbar triss! :D
    Härligt initiativ att träffas och klä upp sig inför bröllopsfirandet!

    Bara synd att inte gästerna på slottet kunde se den urläckra huvudbonaden. Ni tycks som gjorda för varann, du och hatt med utsmyckning. :)
    Berit E

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, min venninne er flink til å lage i stand til fest! Hun hadde til og med lagt ut en röd löpare (trasmatta) åt oss! Om jag skulle visa meg opp på tv- tror jeg nok jeg hadde valgt å pynte meg med diadem. De finnes til salgs på "Glitter". Men det blir kanskje en anledning til det en annen gang!

      Slett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Powered By Blogger

Bloggarkiv