Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 19. mai 2013

Bilkirkegården i Båtnäs

I dag gikk ferden fra Töcksfors via Västra Fågelvik og ned mot Båtnäs. Vi hadde med oss noen venner som skulle vise oss bilkirkegården. Vi hadde aldri vært der før selv om stedet ligger kun 2 mil fra Töcksfors. Brødrene Tore og Rune Ivansson drev Bil- og motorverksted. Med tiden ble stedet forvandlet til en bilskrot. Nå er det ikke lenger på grunn av bilene som folk kommer til plassen. Det er mest fotointeresserte som fasineres av stedet. De gamle bilene er i ferd med å gå i ett med naturen.
 
Image and video hosting by TinyPic

På døren har skraphandleren satt opp advarsler. Han skriver at der er lov att fotografere, men han advarer folk med å plukke med seg deler eller gå inn i bygningen: "I`v made traps in the building, so if you get hurt or die I don't care. Remember in this Place no one can hear you scream."

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv