Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 3. februar 2012

Cafè Culture Pinotage


Det er freddan og Kari og Jon koser seg med god mat (igjen!?) og selvfølgelig; en god vin. I kveld nyter vi en vin vi ønsker å tipse dere om; nemlig en Cafè Culture Pinotage

Allt om Vin gir denne vinen høyeste karakter med kommentaren "Bästa Köp" ;
 (Det går vel greit uten oversettelse?)
”Extrem och helt exempellös doft med starka drag av kaffe och mörk choklad. Helt egen, kraftfull smak med starka aromer, hög alkohol, djup och längd som kan vara fanatastisk eller katastrofal, beroende på vad du har på gaffeln.” Och visst har de rätt, det här vinet är helt fantastiskt till rätt typ av mat, servera det gärna till grillat med en smoked barbequesås eller till kryddstarkare mat som asiatiskt.
Andre igjen har sagt at denne vinen gir for mye for fort. Kariogjon er i allefall glad i denne vinen og anbefaler deg å prøve den, så kan du selv bedømme. Om du liker den, kan vi fortelle at den nå også kan bestilles i kartong ( i allefall i Sverige) Vil du lese mer om denne vinen, kan du lese HER

3 kommentarer:

 1. Jag älskar Pinotage-viner, men just Café har jag svårt för. Jag tycker det smakar och doftar för mycket kaffe och det går inte ihop sig i min mun (och hjärna?). Älsklings-Pinotagen är Stellenzicht Pinotage (kostar 99 kr i Sverige).

  Men visst är det tur att smaken är olika! Tänk om alla skulle tycka om samma vin. :-)

  SvarSlett
 2. Da har Jon (som har den beste hukommelsen av oss) fått i oppdrag å legge seg den vinen på minnet. Takk for tips, Frejda!

  SvarSlett
 3. Koselig stemning du formidler og fin blogg:) Hyggelig se innom deg.

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv