Dagens middag består av salat, råstekte poteter og svin indrefilet. Til denne filten lager Jon en blåmuggostsaus!
- 1 del blåmuggost; Norzola, Normanna e.l.
- 1 del Creme Fraiche
- noen dråper Cognac
Indrefileten ble helstekt i ovnen på 125 grader til den var 72 grader. Den kan også skjæres i biter og stekes i stekepanna.
Det kan nevnes at sausen passer like godt til kyllingfilet.
Til denne retten vil vi anbefale en vin; Cafè Culture Pinotage. Dette er en vin som er fremstilt av den sydafrikanske druen Pinotage. Druene høstes for hånd fra utvalgte vingårder der den røde sandstenen dominerer. Vinen lagres på spesielle eikefat i tre måneder. Disse fatene er brent både på utsiden og på innsiden. Dette bidrar til vinens unike karakter. Denne vinen har en duft av sjokolade og kaffe. Den passer til kraftige retter av storfe og vilt, men passer også godt til retter som er godt krydret.
Oyyyy ser så godt ut!!!!! hehe ;o)
SvarSlett