Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 11. juni 2016

En tur til Karlstad med barn og barnebarn

 Noe av det beste vi kan gjøre når vi tar en fridag, er å ta en tur til Karlstad. Vi ville selvfølgelig besøke Mariebergsskogen og vi tok en tur innom Stadsträdgården på veien. Det er en stor og vakker park med fine vekster, gamle grove trær og fine gangveier.

 Unna vei, her kommer jeg. Melissa har det travelt.


Da vi kom til Mariebergsskogen tok vi en spennende, guidet rundtur med toget Conrad Höök. Da kjørte vi langs småveier og fikk se den vakre skogen, vannet og de gamle kulturhusene i parken.


Vi måtte ha noe å spise og valget falt på Glasserian. Her blir menyen behørig lest.


 Parken er full av ting man kan gjøre, vi kan se på dyrene og vi kan leke.



Tilbake til byen tok vi båtbussen. Linje 91 går blant annet tur/retur Mariebergsskogen.


Pråmkanalen er en kanal i Karlstad som ble bygget i mellom 1835 og 1838. Kanalen ble bygget for at man skulle kunne transportere varer mellom Klarälven og Vänern. Det er en sluse i kanalen. Den kalles Carlanas sluss. Melissa følger spent med når portene åpnes. I dag brukes kanalen av båtbussene som går i linjetrafikk på sommeren.  

1 kommentar:

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Powered By Blogger

Bloggarkiv