I dag lagde fireåringen middagen (med litt hjelp fra Bestemor). Det ble innbakte pølser. Vi lagde en deig som passer like godt til rundstykker, horn, pizza og nå; som pølsebrød. Det passer ypperlig å forberede deigen i brødbakemaskinen.
- 3 dl. lunkent vann
- 1 ss. sirup
- 1 ts. salt
- 3 ss. olivenolje
- 525 gram hvetemel
- 50 gr gjær
Dessuten trenger du en pakke med grill pølser og litt ketchup.
Når deigen har hevet seg, kjevles den ut til en rund leiv.
Så tar man på ketchup og deler deigen i 8 emner.
Rull pølsene inn i deigen
Heves og stekes ved 180 grader til de blir lysebrune
Vi kunne selvfølgelig gjort oss mer flid med brødene: Penslet dem med egg og drysset på valmuefrø. Skal ikke se bort fra at det ville vært godt med en osteskive rundt pølsene heller!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.