Vi venter gjester på torpet. De skal få en velkomstis når de kommer. La oss kalle isen torparglass.
Det behøver ikke å være mye jobb å lage is. Det behøver heller ikke ta lang tid. Arla har kommet med en mjukglass/softice. La oss oversette til mykis. Disse finnes i tre smaksvarianter; vanilje, sjokolade og jordbær. Her har jeg brukt vanilje. Mykisen er enkel å tillrede. Hell røren i en bolle och visp med miksmaster i cirka to minutter. Sett bollen i fryseren och frys i minst 3,5 timer. Ta ut och visp till en kremet mykis. Med ismaskinen tar det kun 30 minutter å få en ferdig mykis. Visp, frys och nyt helt enkelt!
Vår torparis skal være knasende god; Vi starter med å legge knust havreflarn og blåbær i glasset. Det hele toppes med hjemmelaget is - og til slutt pynter jeg hele herligheten med et par stliker med blåbærris. Enkelt å lage og morsomt å servere!
Hmm dette hørtes godt ut ja :-)
SvarSlettTror du at det er muligheter for noe sådant om ca åtte uker, mmmm får vann i munnen
SvarSlettDet skal bli! Og kanskje - dersom været holder- kan det bli en aldri så liten sopptur?
Slett