Litt matprat igjen. I går hadde vi besøk og i den anledning serverte vi oksefilet svøpt i seranoskinke. Ved siden av serverte vi salat og råstekte poteter med maldonsalt samt rødvinssaus. Mmm! Vi liker å se på programmet "Halv åtta hos mig"; her er det fire personer som konkurerer med å lage den beste middagen. Og det er HER vi hentet gårsdagens oppskrift. Nå er det tredje gangen vi lager samme retten. Og både kjøtt og saus kan anbefales! Her kommer noen bilder til innspirasjon:
Velkommen til bords!
Legg ut skinke og strø over finhakked rosmarin og timian. Salte og pepre oksefilèten og legg den oppå skinken.
Pakk inn kjøttet i bakepapir og knyt det sammen med hyssing. Sett inn kjøttet i ovnen på 180 grader i 15 minutter. Ta ut kjøttet og la det hvile i 15 minutter. Sett det tilbake i ovnen i 20 minutter og ta ut og la hvile i 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.